Vérvétel otthonában

Mit kell tudni a szolgáltatásról?

Az otthonában vagy a munkahelyén történő vérvétel során egy előre egyeztetett időpontban történik meg a kért laborvizsgálatokhoz szükséges minták levétele. Ezt követően a levett mintákat eljutattjuk a laboratóriumba a vizsgálatok elvégzésére. Miután a laborvizsgálatok elkészülnek, e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja a leleteket. Ezzel egy időben, a TAJ szám segítségével laboreredményét díjmentesen meg tudja tekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni az eeszt.gov.hu oldalról.

Szolgáltatásunk igénybevételével időt tud megspórolni, mivel nem kell hajnalban utaznia, sorban állnia a rendelő vagy a laboratórium várójában, nem kell üres gyomorral várakoznia a vérvételre, miközben másokat hamarabb behívnak, vagy nem kell lemondania laborvizsgálatot, mert nem tud otthonából kimozdulni. Sőt, mint vezető, a munkatársai életét is megkönnyebbítheti, ha kötelező vérvételre, laborvizsgálatra van szükségük.

Kérjen időpontot!

Időpontkérés minden hétköznap 6–12 óra között, az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 70 / 363-9436.

vagy írjon e-mailt az alábbi címre: [email protected]

Vérvétel sorban állás nélkül munkahelyén vagy otthonában

Beutaló és sorbanállás nélkül.
Előre egyeztetett időpontban.
Egy időpontban, egy helyszínen 10 fő felett egyedi ajánlat alapján kedvezményt tudunk biztosítani.

Vérvétel akár beutaló és sorban állás nélkül

Egyeztessen időpontot telefonon vagy e-mailben.

Nincs adminisztrációs, leletkiadási díj

Nézze meg kedvező csomagajánlatainkat.

Otthoni környezet

Otthoni, nyugodt környezetben végezhető el a mintavétel.

Leletek akár 24-48 órán belül

Leleteit megadott e-mail címére küldjük, de személyesen is átveheti.

Több évtizedes szúrási tapasztalat

A mintavételt profi asszisztens végzi.

Kismamáknak, időseknek

Elkerülhető az esetleges fertőzésveszély.

Hasznos tudnivalók

1. Mi a kiszállásos vérvétel menete?

Telefononos vagy e-mailes időpont egyeztetést követően, rövid határidővel, kiszállás a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre. Speciális előkészületet ezek a vizsgálatok általában nem igényelnek, elegendő éhgyomorra maradni, ennek szükségességéről az időpont kérésekor tájékoztatást kap a páciens. A vérvétel néhány percig tart, az elkészült eredményeket e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja.

2. Milyen költségekkel jár a szolgáltatás?

Vizsgálataink áráról telefonon vagy e-mailben tud tájékoztatást kérni vagy teljes árlistánkat megtekintheti ITT. Ezen felül a kiszállásos vérvétel esetén Budapest területén 5.000 Ft/cím kiszállási, illetve 3.000 Ft/fő vérvételi díjat számolunk fel.

3. Hogyan kapom meg az eredményt?

Az elkészült eredményeket e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja. Ezzel egy időben, a TAJ szám segítségével laboreredményét díjmentesen meg tudja tekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni az eeszt.gov.hu oldalról.

4. Hogyan tudok időpontot kérni?

Időpontkérés hétfőtől csütörtökig 6–18 óra között, pénteken 6-12 óra között, az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 70 / 363-9436 Vagy írjon e-mailt az alábbi címre: [email protected]

5. Több személy esetén van-e kedvezmény?

Egy időpontban, egy helyszínen 10 fő felett, nagyobb csoportok esetén (munkahelyi csoportok, otthonok lakói) egyedi ajánlat alapján kedvezményt tudunk biztosítani.

6. Minden vizsgálat esetében szükséges az éhgyomor?

Kizárólag éhgyomorra végezhető vizsgálatok: éhgyomri glükóz, éhgyomri inzulin, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, Májfunkciók (GOT, GPT, GGT, ALP), Ionok (Foszfát, Kálium), húgysav, vas. Kiszállásos formában terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot, illetve gyermek vérvételt NEM vállalunk.