Vérvétel otthonában

Mit kell tudni a szolgáltatásról?

Az otthonában vagy a munkahelyén történő vérvétel során egy előre egyeztetett időpontban történik meg a kért laborvizsgálatokhoz szükséges minták levétele. Ezt követően a levett mintákat eljutattjuk a laboratóriumba a vizsgálatok elvégzésére. Miután a laborvizsgálatok elkészülnek, e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja a leleteket. Ezzel egy időben, a TAJ szám segítségével laboreredményét díjmentesen meg tudja tekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni az eeszt.gov.hu oldalról.

Szolgáltatásunk igénybevételével időt tud megspórolni, mivel nem kell hajnalban utaznia, sorban állnia a rendelő vagy a laboratórium várójában, nem kell üres gyomorral várakoznia a vérvételre, miközben másokat hamarabb behívnak, vagy nem kell lemondania laborvizsgálatot, mert nem tud otthonából kimozdulni. Sőt, mint vezető, a munkatársai életét is megkönnyebbítheti, ha kötelező vérvételre, laborvizsgálatra van szükségük.

Kérjen időpontot!

Időpontkérés minden hétköznap 6–12 óra között, az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 70 / 363-9436.

vagy írjon e-mailt az alábbi címre: [email protected]

Vérvétel sorban állás nélkül munkahelyén vagy otthonában

Beutaló és sorbanállás nélkül.
Előre egyeztetett időpontban.

Vérvétel akár beutaló és sorban állás nélkül

Egyeztessen időpontot telefonon vagy e-mailben.

Nincs adminisztrációs, leletkiadási díj

Nézze meg kedvező csomagajánlatainkat.

Otthoni környezet

Otthoni, nyugodt környezetben végezhető el a mintavétel.

Leletek akár 24-48 órán belül

Leleteit megadott e-mail címére küldjük, de személyesen is átveheti.

Több évtizedes szúrási tapasztalat

A mintavételt profi asszisztens végzi.

Kismamáknak, időseknek

Elkerülhető az esetleges fertőzésveszély.

Hasznos tudnivalók

1. Mi a kiszállásos vérvétel menete?

Telefononos vagy e-mailes időpont egyeztetést követően, rövid határidővel, kiszállás a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre. Speciális előkészületet ezek a vizsgálatok általában nem igényelnek, elegendő éhgyomorra maradni, ennek szükségességéről az időpont kérésekor tájékoztatást kap a páciens. A vérvétel néhány percig tart, az elkészült eredményeket e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja.

2. Milyen költségekkel jár a szolgáltatás?

Vizsgálataink áráról telefonon vagy e-mailben tud tájékoztatást kérni vagy teljes árlistánkat megtekintheti ITT. Ezen felül a kiszállásos vérvétel esetén Budapest területén 5.000 Ft/cím kiszállási, illetve 3.500 Ft/fő vérvételi díjat számolunk fel.

3. Hogyan kapom meg az eredményt?

Az elkészült eredményeket e-mailben akár 24-48 órán belül (vizsgálattól függően) megkapja. Ezzel egy időben, a TAJ szám segítségével laboreredményét díjmentesen meg tudja tekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni az eeszt.gov.hu oldalról.

4. Hogyan tudok időpontot kérni?

Időpontkérés hétfőtől csütörtökig 6–18 óra között, pénteken 6-12 óra között, az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 70 / 363-9436 Vagy írjon e-mailt az alábbi címre: [email protected]

5. Minden vizsgálat esetében szükséges az éhgyomor?

Kizárólag éhgyomorra végezhető vizsgálatok: éhgyomri glükóz, éhgyomri inzulin, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, Májfunkciók (GOT, GPT, GGT, ALP), Ionok (Foszfát, Kálium), húgysav, vas. Kiszállásos formában terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot, illetve gyermek vérvételt NEM vállalunk.